Bemutatkozás


Segítsd Te is a Horvátüdülés.hu munkáját


Mi a Horvátüdülés.hu munkatársai folyamatosan azon dolgozunk, hogy egy valóban értékes, komplex oldallal tudjuk kiszolgálni látogatóinkat. Maximálisan arra törekszünk, hogy minden olyan ember értékes információt találjon oldalainkon, aki Horvátországba utazik, éppen ott nyaral, hazatért a nyaralásából, vagy csak egyszerűen érdeklődik Horvátország iránt.

A Horvátüdülés.hu folyamatosan szedi össze, kutatja fel, gyűjti egybe mindazon helyeket, amiket szívesen ajánl másoknak. Igyekszünk segíteni azoknak, akik első nyaralásukat szeretnék megtervezni, esetleg már voltak nyaralni Horvátországban, de további információkra lenne szükségük, mert újabb helyekre szeretnének ellátogatni, legyen az egyéni utazás kettesben a baráttal, barátnővel, feleséggel, szülőkkel, nagyszülőkkel, vagy éppen családosan a kisgyerekekkel.

Tisztelettel kérünk mindenkit arra, ha talál bármilyen olyan információt az oldalainkon, ami már nem aktuális, esetleg érvényét veszítette, vagy nem pontos, írja meg azt nekünk. Ha olyan témát vagy oldalt találsz, amihez van neked is személyes tapasztalatod, akkor kérlek azt is írd meg nekünk.

Végezetül, de nem utolsó sorban, akkor se gondolkozz sokáig, hogy írj nekünk, ha valami olyan kérdésed van, ami még nem található meg az oldalainkon. Mi igyekszünk segíteni a megválaszolásban, és ha érdekes a téma, kidolgozzuk egy külön oldalon is akár, hogy más hasonló kérdéssel érkező felhasználó azonnal választ kapjon a kérdésére.További jó böngészést kívánunk
oldalainkon!


Üdvözlettel, és további jó böngészést kívánunk oldalainkon!

Horvátüdülés.hu Csapata

M & M Europe - Online Media Solution
United Kingdom, London
Oldal tetejére
Vissza