Horvátüdülés.hu fotó és videó galéria

A Horvátüdülés.hu virtuális fotó és videó galéria célja, hogy betekintést adjon a Balaton, Balatonfüred és kistérsége életébe, mindennapjaiba. Ennek a galériának köszönhetően mindenki kedvére böngészheti, keresheti az aktualitás rendezvények, történelmi helyszínek, épületek, kulturális örökségeink, eseményeink, rendezvényeink legjobb pillanatait képekben, illetve videókon. Célunk megmutatni Füred, a Balaton, a régió minden arcát, legyen szó annak múltjáról, jelenéről vagy jövőjéről. Kellemes nézelődést kíván a Balatonfüred Ma szerkesztői csapata!
Válassz az alábbi fotó vagy videó galériákból, majd értékeld azt, mennyire találod jónak. Mondd el a véleményed a galériákkal, illetve az általuk felvetett témákkal kapcsolatban. Itt találhatsz a város életéből készült képanyagokat, videókat, azaz, minden olyan érdekességet, ami Balatonfüreden, a balatoni régióban történt, történik.

Legújabb galériák

Legutóbbi hozzászólások

Ica
2014-12-31 01:04:37 | #23

Csodálatos képek, gyönyörű ez a Horvátország, imádok én is ide járni !!! :) Nincs szebb a kék tengernél, annak illatánál, kellemesen sós levegőjénél.

Vinko
2012-05-30 22:56:10 | #19

Szuper, szuper, szuper ... igen ez tényleg ott van. Most már tudom, hogy én is el fogok menni ide, eddig csak eszéken voltam, de látni akarom a tengert is. elhatároztam. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen csodálatosan szép ez az ország

Toncsi
2012-05-30 22:00:38 | #18

Hát ez valóban nagyon szép, nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép Horvátország, biztosan el fogok menni, meg akarom most már nézni :)

Képgalériák

Isztria igazi arca 1. - Az Isztriai félsziget legszebb tájai, települései, tengerpartja ...
Isztria - Üdülés Horvátországban, képek a legjobb pillanatainkról

Videógalériák

Horvátország a legszebb ország a világon ... Volim Hrvatsku
Horvátország tengerpartja maga az egzotikus paradicsom - A horvát karibik ...
Oldal tetejére
Vissza