Horvátország tengerpartja maga az egzotikus paradicsom - A horvát karibik ...

Horvátország: A horvát Adria egyes részei, szigetei, vízparti városai olyanok, hogy méltán nevezhetnénk őket úgy, hogy ez maga az egzotikus paradicsom - Igen, nyugodt szívvel mondhatjuk ki, hogy ez a "horvát karibik". Fantasztikusan szép öblök, azúrkék tenger, homokos vízpart vagy éppen aprókavicsos. Nézd meg a tuti videókat, és ámulj el azon amit látsz. Néhány karnyújtásnyira tőlünk ilyen helyeket lehet találni horvát szomszédainknál.

Baška (Krk) ... Baška már régóta az idegenforgalomból él, ez a leglátogatottabb helye a Krk szigetnek. Közel az egyik legszebb strandja neki van az Adriai-tenger partján. Baška-ban található mindenki részére szállás lehetőség, legyen az magán apartman, kemping vagy szálloda. A vendégek, akik szeretnének eltölteni egy aktív nyaralás a sportot sem mellőzve, Baška kínálja részükre a legtöbb lehetőséget. Így élvezheti mindenki a csodálatos vidéket, a lehetőségeket, a panorámát, amely Baška-ból nyílik az Adriára, a kellemes idő eltöltésére.

Fantasztikus helyeket találhatsz még Horvátországban (Korčula, Dugi otok, Elafitskih otoka, Mljet Otok, Galešnjak otok) ... itt valóban a paradicsomban érezheted magadat. Horvátország, ahogy mi szeretjük!
1. videó
Horvátország olyan mint maga a paradicsom, szívesen élne itt sok ember ...
Fantasztikusan klassz strandok, azúrkék kék tenger, kristálytiszta víz, forró napsütés, csodálatosan szép táj, hajók, öblök és igazán egzotikus kulináris élmények várják az ide látogatókat. A videó megtekintése után az embernek mehetnéke támad, már szinte forróvá is válik a talaj ... ide el kell mindenkinek mennie, ez valóban maga a paradicsom !!!
2. videó
3. videó
Szólj hozzá
- 2012-05-30 21:40:37

A témához érkezett hozzászólások

Szólj hozzá
*
Név
*
Email
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Küldés
Toncsi
Válasz erre - 2012-05-30 22:00:38 | #18

Hát ez valóban nagyon szép, nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép Horvátország, biztosan el fogok menni, meg akarom most már nézni :)

Oldal tetejére
Vissza