A horvátországi Šibenik videón, Dalmát zenei aláfestéssel - Šibenik videó gyűjtemény

Címkék - Horvátország, Šibenik, videó
A horvátországi Šibenik videón, Dalmát zenei aláfestéssel - Šibenik videó gyűjtemény
Šibenik videón, kellemes Dalmát zenék
Horvátország - Šibenik videón. A legszebb Dalmát városról készült videók, képsorok. Nézd meg a videókat, és érezd magadat ezen a különleges helyen, érezd magad ott a hullámzó tenger partján, az óváros sok száz éves történelmet sugárzó kockakövein, házai között. Gondold végig, érezd át, érezd, hogy ott vagy, hallgasd az andalitó Dalmát zenét ... Még mindig itthon vagy?

Horvátország - Šibenik videón

Šibenik, Rijeka és Split után Horvátország harmadik jelentős kikötője. A 9 km hosszú Šibenik-öböl kellő védettséget nyújt a hajóknak, melyek a Šibenik-szoroson át jutnak ki-be az öbölbe. Az öböl északi oldalán van a Krka zöld színű vizének torkolata.

Šibenik egy csodás kisváros. Nem csak a tengerpartja híres, hanem a közelben található a gyönyörű Krka Nemzeti Park is. Sibenik szállás és hotelekkel jól ellátott település: a városban és közvetlen környékén sok színvonalas szálláshelyet, hotelt és apartmant találunk. A nyaralást és a pihenést ízesíthetjük kellemes kirándulásokkal, hajókázással vagy hangulatos vacsorákkal.
Hirdetés1

A város a rakpart fölötti dombon emelkedik. Fölötte áll a Szt. Anna-erőd. A rakpartról széles díszlépcsőn jutunk a katedrális (Sv. Jakov) homlokzata elé. Teret a 38,5 m hosszú, 18 m széles Sv. Jakov-székesegyház uralja. A remekmű - amely a velencei késő gótika és a reneszánsz jegyeit viseli magán. A katedrális szentély felöli külső falának szobrászati kialakítása különösen figyelemreméltó: a reneszánsz fülkécskék alatt 72 kőfej sorakozik. A monda szerint a templomépítéshez adakozó polgárok képmása.

Nézd meg a videókat, kalandozz el képzeletben, játssz el a gondolattal, hogy éppen most ott vagy, és ha igazán tetszett, menj el, és látogasd meg ezt a gyönyörű várost!


A legjobb videók Šibenik városról - Ez egy csodás kisváros!
Šibenik maga a hamisitatlan történelem ... Videó Šibenik városáról
Šibenik egy eredeti, hamisítatlan történelmi város Horvátországban. Közép-Dalmáciában található meg, ahol a Krka folyó ömlik az Adriai-tengerbe. Šibenik ma, a régió kulturális, és gazdasági központja. Rengeteg művészeti és kulturális rendezvénnyel csalogatják a turistákat a városba. A központban található a Szent Jakab székesegyház. Igazi műremek. Šibeniket az UNESCO a világörökség listájára is felvette. Jelentősebb környező városok: Biograd na Moru, Vodice, Primošten, Skradin ...
Šibenik és Primošten - Egy könnyű cirkáló fedélzetéről ...
Kocsikázás a horvát tengerpart mellett Šibenik és Primošten között. Nagyon szép este volt, gyönyörű naplementével, ragyogóan kék tengerrel, meleg szellő kiséretében ... A videózáshoz használtam egy GoPro HD's kamerát, amelyet felszereltem az autóm tetejére. Király lett a videó! Szerinted is?
Šibenik 2011 videó
A legszebb tengerpart Horvátországé, a legszebb strandok itt vannak, csak ez lehet a legszebb vidék a világon, szeretem is nagyon, az életemet adnám érte. Imádom Horvátországot, imádom Šibeniket! Šibenik bemutatása egy tuti videó összeállításon, alatta kellemes Dalmát zene szól. Hamisítatlan tengerpart, a gyönyörű vidék bemutatása Horvátország legszebb régiójáról.
Šibenik (Croatia) - Horvátország
Šibenik rövid bemutatása. A régi óváros, a város pillanatképei, legszebb házai. Rövid film, de érdemes megnézni, mert láthatod Šibeniket madártávlatból is. Nézd meg a videót, ne hagyd ki, és látogass el Te is erre a fantasztikusan szép helyre. Irány Šibenik!
Csak veled szeretek élni Šibenik ...
Šibenik, Dalmácia egyik legszebb városa, az Adriai tengerpart horvát részének majdnem a közepén, egy festői, tagolt öbölben, Horvátország egyik legcsodálatosabb karsztfolyója, a Krka torkolatánál helyezkedik el. Ez csupán csak egy nagyon rövid ízelítő a természeti és kulturális, történelmi vonatkozású látványosságok sorából, amellyel a Sibeniki Riviéra évről évre egyre nagyobb számban várja vendégeit. Kirándulások, városnézés, fürdés, kikapcsolódás - a teljes értékű nyári szabadság garanciája! A videó alatt pedig egy igazi Dalmát nóta szól Šibenikről, azaz, csak itt akarok élni Šibenikben!
Klapa Bonaca (Bonaca és bandája) - Én ma este ismét utazom a szerelem hajóján ...
A szerelem hajója - Kellemes hangulatú Dalmát zene, a szerelemről, az utazásról a szerelem uszályán. Nagyon szép, kellemes zene, és közben bemutatja Šibenik városát, legszebb részeit ...
KLAPA ŠIBENIK - ŠIBENSKA BALADA
Šibenik városa videón. Aláfestésként Dalmát zene szól a szerelemről. Szép város, szép képek, ez maga Šibenik! Látni és megszeretni!
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2012.06.27. 00:30
Szólj hozzá a cikkhez
*
Név
*
Email
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Küldés
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Szólj hozzá a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza