Horvátországban rendkívüli hideg van

Címkék - Croatia, fagy, hideg, hó, Horvátország, Hrvatska, időjárás, meteorológia, rendkívüli-hideg
Horvátországban rendkívüli hideg van
Rendkívüli hideg uralkodik Horvátországban ...
Rendkívüli hideg uralkodott Horvátországban szerdára virradóra, egyes helyeken mínusz 20 fokot mértek. A sarkvidéki hideg tovább fokozódik - írta a Jutarnji List című napilap.

Rendkívüli hideg van Horvátországban

Az országos meteorológiai szolgálat Horvátország több körzetében különböző fokú riasztást rendelt el. A szárazföldi területeken mínusz 22 fokig is lehűlhet a levegő.

Közép-Dalmáciában továbbra is a néhány napja tartó, óránként 160-200 kilométeres sebességgel tomboló orkánerejű szél, a bóra okozza a legtöbb gondot, helyenként több méter magas hullámokat keltett. A tengermelléken is hidegre számíthatnak azok, akik ott töltik a szilvesztert: mínusz 2 és 7 és fok közötti hőmérsékletet jósolnak.

Az egészségügyi minisztérium honlapján figyelmeztetést adott ki. A különböző intézetek és a katasztrófavédelem is arra int, hogy akinek nem feltétlenül szükséges, ne mozduljon ki otthonából.
Hirdetés1
A különböző intézetek és a katasztrófavédelem is arra int, hogy akinek nem feltétlenül szükséges, ne mozduljon ki otthonából. A különböző intézetek és a katasztrófavédelem is arra int, hogy akinek nem feltétlenül szükséges, ne mozduljon ki otthonából.
Sarkvidéki hideg van Horvátországban ... Sarkvidéki hideg van Horvátországban ...
Rendkívüli hideg uralkodott Horvátországban szerdára virradóra, egyes helyeken mínusz 20 fokot mértek. A sarkvidéki hideg tovább fokozódik. Rendkívüli hideg uralkodott Horvátországban szerdára virradóra, egyes helyeken mínusz 20 fokot mértek. A sarkvidéki hideg tovább fokozódik.
A szárazföldi területeken mínusz 22 fokig is lehűlhet a levegő. A szárazföldi területeken mínusz 22 fokig is lehűlhet a levegő.
Az országos meteorológiai szolgálat Horvátország több körzetében különböző fokú riasztást rendelt el. Az országos meteorológiai szolgálat Horvátország több körzetében különböző fokú riasztást rendelt el.
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2015.01.03. 22:14
Szólj hozzá a cikkhez
*
Név
*
Email
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Küldés
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Szólj hozzá a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza