Strandok a dubrovniki régióban

Horvátország: strandok a dubrovniki régióban. Dubrovnik a legdélebbi dalmáciai régió központja. A legszebb strandok a dubrovniki régióban. Strandok, Dubrovnik, régió.
Raguza: Strandok a dubrovniki régióban
Raguza: Strandok a dubrovniki régióban
Raguza: Strandok a dubrovniki régióban
Raguza: Strandok a dubrovniki régióban
Strandok a dubrovniki régióban

Horvátország: strandok a dubrovniki régióban. Dubrovnik, a legdélebbi dalmáciai régió központja, s egyben leghíresebb célpontja is. A strandjai általában kavicsos, illetve sziklás. A városfalak alatti strandot nem egy idegenforgalmi magazin is kontinensünk egyik legfestőibb fekvésű strandjaként emlegeti - méltán, hiszen valóban egyedülálló élmény a több mint fél évezredes, impozáns falak alatt fürdőzni! A kávézóval is komfortosított strand partja zömmel kavicsos - szemben a város környékén található többi stranddal, melyek jobbára sziklásak és hirtelen mélyülnek.

Strandok a dubrovniki régióban - Ha időnk engedi, feltétlenül iktassunk be egy napot Lokrum-szigeten - strandolásra a külső partokon kívül a sziget belső tavában is lehetőségünk van: a tó érdekessége, hogy egy kis tavi barlang húzódik az oldalán. Az Elafit-szigetcsoporthoz tartozó Lopud-szigeten hosszan elnyúló homokos strand (Šunj) várja a fürdőzőket, melyhez ugyan kicsit kalandos út vezet a sziget egyik magaslatán át. Ne sajnáljuk a fáradságot - átérve szinte paradicsomi látványban lehet részünk! - Strandok a dubrovniki régióban! Strandok, Dubrovnik, régió ...


A strandok a dubrovniki régióban milyenek lehetnek?

Érdemes ellátogatni erre a szép környékre, megnézni, megszeretni, ez csupán egyetlen pillanat kérdése. Strandok, látnivalók, kiváló gasztronómia a dubrovniki régióban! A strandok a dubrovniki régióban lehetnek kavicsosak, homokosak vagy éppen sziklásak, egy biztos, fantasztikusan szépek, kellemesek, rendezettek.
Keresett kifejezés
Keresés
Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő találat
Oldal tetejére
Vissza