No Comment! Mit is jelent ez? Miért hoztuk létre?

A válasz egyszerű. Mi nem kommenteljük a feltett képeket, videókat, idézeteket, mi csupán hallottunk valamit, amiről sokan sokfélét beszélnek, rosszat és jót egyaránt. Leírjuk néhány szóban a pletykát, de nem véleményezzük, azt rátok bízzuk. Itt mindenki hozzászólhat, olvashatja, kiírhatja magából a feldobott témával kapcsolatos gondolatait. Ne habozz, add ki magadból, ami benned van. Adj hideget, meleget egyaránt!
Itt a feketeleves - Vége a nagy múltú horvát hajógyártásnak!Itt a feketeleves: bezárnak a horvát hajógyárak - A horvát közvélemény...
Részletek
Itt a feketeleves - Vége a nagy múltú horvát hajógyártásnak!
További No Commentek találhatóak az alábbi galériákban. Nézd meg ezeket is, szólj hozzá, véleményezd, szavazz rá. Minden egyes No Comment hozzászólásod megjelenik az oldalon, így azt olvashatják az oldalra látogató kíváncsiskodók, érdeklődők, érintettek.

Legújabb No Commentek

Legutóbbi hozzászólások

Tamás
2013-07-19 11:53:07 | #107

Kíváncsi leszek, hogy a horvátok mennyire lesznek boldogok a nagy uniótól. Kell ez nekik? Valójában mint kis nemzetnek azért szerintem előnyös lesz számukra, és be fog nekik jönni a közös Európa. Remélem !!!!

Oldal tetejére
Vissza