Szállásfoglalás


Vranje Selo - A hamisítatlan horvát falucska

A falucska csöndes és nyugodt mindennapjaival, távol a nyüzsgéstől szinte azt az érzést kelti az emberben, hogy itt talán nem is megy az idő, itt megállt. Az ódon hangulatú, kőből épült házak között sétálgatva, a helyiek nyugodtságát és kedvességét megtapasztalva ez az érzés egyre jobban felerősödik és keríti hatalmába az itt pihenni vágyókat. Ahogy körbenézel, szembetalálod magadat a falucska csodálatos szépségével, csendes, középkori hangulatának, stílusának látványos lenyomataival. A faluból remek kilátás nyílik a meseszerű, festménybe illő Isztriai tájra, valamint a gyönyörűen szépen kéklő, azúrkék adriai tengerre.

Ajánlat kérése

Az alábbi legördülő menük segítségével válaszd ki, hogy mikor és hányan indulnátok üdülni Vranje Selo-ba, illetve, hogy meddig maradnátok. Add meg e-mail címedet, telefonszámodat és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk kérdéseidre, foglalásodra.

* Érkezés
* Távozás
* Személyek
* Név
* Email
* Telefon
Megjegyzés, üzenet
Foglalás küldése
Horvátország-Isztria, Poreč- Vižinada, Vranje Selo

Poreč és Vižinada közötti úton, a tengerparttól 10 km-re (a Kék Isztria és a Zöld Isztria határán) Szlovénia felé haladva helyezkedik el háborítatlan nyugalmával a csöndes és hamisítatlan horvát kis falucska Vranje Selo. Ebben a 3 szobás, 7 személyes (pótágyazható + 2 főre), jellegzetesen Isztriai kis házba mehetsz el üdülni családoddal, barátaiddal. A hatalmas és szinte érintetlen - kisebb arborétumhoz hasonló 5000 m2-en elterülő csodálatosan szép udvar - környezetben, amely magát a házat is körbe öleli, megtalálhatod az örökzöld fenyőket, tölgyeket ugyanúgy, mint a csodálatosan szép pálmafákat. Nincs is nagyobb élmény annál, mint a teraszon megreggelizni, hallgatni a pálmák susogását, látni a felkelő nap első, ragyogó sugarait ... igen, és ráadásul csönd és nyugalom ölel körül, távol a város zajától, a friss levegőn.
Az út
Az út
Oldal tetejére
Vissza